Debitanti palīdz sagraut “Lielupe”


Pēdējā 2017. gada spēlē HK “Tērvete” 09. decembrī Ozo ledus hallē tikās ar LHL Zemgale amatieru līgas vienību – HK “Lielupe”. Lai arī Bites pirmās ielaida ripu savos vārtos, līdz spēles beigām spēja samest daudz ripu un sagādāt sev uzvaru ar rezultātu – 7:2 (1:1; 0:3; 1:3). 

Spēles trešajā minūtē “Lielupe” pārsteidz ar metienu no zilās līnija un ar pielaboto ripas lidojumu, atklājot spēles rezultātu – 0:1. “Tērvete” būdams mazākumā un kontrolējot spēles gaitu bija patiesi pārsteigta. Tikai devītajā minūtē pēc Roberta Ragovska un Laura Kima piespēlēm, vārtus guva komandas debitants Dinārs Daugela – 1:1. 

Otrā trešdaļā “Tērvete” ļāva sev visu uz ko spēja. Ceturtā minūtē pēc Laura Kima un Ata Jaunzema piespēlēm, Dinārs Daugela izvirza komandu vadībā – 2:1. Trešdaļas desmitā minūtē savu pieredzi pierādīja komandas veterāni, kuri 26 sekundēs guva divus vārtus. Sākumā, pēc Vitālija Jermakova un Laura Kima piespēlēm, vārtus guva Jānis Paškausks – 3:1. Bet jau pēc iemetiena ar Jāņa Paškauska un Raita Ragovska piespēlem, pie vārtu guvuma tika Lauris Kims – 4:1. 

Trešās trešdaļas sākums tika aizvadīts ar “Tērvete” pārsvaru, bet vārtu gūšanas momenti netika realizēti. Astotā minūtē Viestura Čepuļa un Dmitrija Panova saspēles rezultātā, ripa nonāca pie Vjačeslava Miņina, kurš gūst piektos vārtus – 5:1. Pēc vienas minūtes vēl viens komandas debitants atzīmējās ar vārtu guvumu. Sergeja Jermakova un Arnolda Jaunzema saspēle, nogādā ripu pie Aksela Zinguļa, kurš panāk pārliecinošu pārsvaru ar rezultātu – 6:1. Noraidījumu un atslābums “Tērvete” rindās ļāva “Lielupe” spēlētājam Rihardam Eidintam vienpadsmitajā minūtē atgūt vienus vārtus – 6:2. Bites pie tam uz spēles minūti palika lielā mazākumā. Pretinieka spēlētāji sasparojušies, lai to izmantotu, bet kļūdījās sastāva maiņas laikā. Dinārs Daugela atdeva ripu Vjačeslavam Miņinam, kurš viens pats izgāja pret pretinieka vārtiem un guva septītos vārtus – 7:2. 

Saistītie raksti: 

“Lielupe” zaudē bez cerībām 
Pirmais aplis noslēdzās ar HK "Lielupe" sagraušanu 
Labākie spēles momenti: Tērvete pret Lielupi 25.01.2014. 
Video: HKTērvete.lv - Lielupe

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru