Aizsargi kaldina uzvaru pār “Zvaigznes”, Kaliksonam 2 vārti

2017. gada 25. novembrī Ozo ledus hallē HK “Tērvete” LHL Zemgale amatieru līgas spēlē uzvar HK “Zvaigznes” ar rezultātu 4:1 (0:0; 2:1; 2:0). Aizsargs Kristaps Kaliksons #15 gūst divus vārtus, bet Roberts Ragovskis #91 - vienus un attiecīgi ieņem piekto un sesto vietu starp līgas rezultatīvākajiem aizsargiem.


Neskatoties uz to, ka spēles iniciatīva jau no pašas spēles sākuma piederēja “Tērvete”, Bitēm neizdevās gūt vārtus, bet par laimi arī “Zvaigznes” šajā spēles elementā nebija spēcīgāki.

Otrās trešdaļas sākumā “Zvaigznes” izveidoja ātru uzbrukumu un atklāja spēles rezultātu jau 37 sekundē, tādā veidā graujot tērvetnieku pārliecību savos spēkos – 0:1. “Tērvete” spēlētājiem nekas neatlika, kā mēģināt mobilizēties un izlīdzināt spēles rezultātu. Tas neizdevās vairākumā trešdaļas otrā minūtē, bet pēc sīvās cīkstēšanās izdevās septītā minūtē, kad pēc vinnētā iemetieni ripu vārtos ieraidīja aizsargs Kristaps Kaliksons #15 – 1:1. Ar rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Atis Jaunzems #78 un Viesturs Čepulis #78. Trešdaļas noslēgumā, vienpadsmitā minūtē uzbrucējs Dmitrijs Panovs #79 izcīnīja ripu aiz pretinieka vārtiem un piespēlēja to uz vārtu priekšu. Ripu, neviena nepiesegts, saņēma uzbrucējs Vjačeslavs Miņins #9 un ieraidīja to vārtos zem vārtsarga labās rokas mazā spraudziņā, panākot spēles lūzumu – 2:1.

Trešā trešdaļā ripas kontrole piederēja “Tērvete”, bet ripa vārtos negāja līdz pašai pēdējai minūtei, kad “Zvaigznes” nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Pēc Arnolda Jaunzema #21 piespēles, aizsargs Kristaps Kaliksons #15 apspēlēja četrus pretspēlētājus un ieraidīja ripu tukšos vārtos 48 sekundes līdz spēles beigām – 3:1. Likās, ka ar tādu rezultātu spēle arī beigsies, bet nē, Bitēm bija par maz, jo jau pēc 15 sekundēm viņiem palielināja savu pārsvaru. Uzbrucējs Dmitrijs Panovs #79 no aizvārtes ar ripu izslidoja uz vārtu priekšu, kur piesaistīja sev četru pretinieka spēlētāju uzmanību un atdeva precīzu piespēli komandas partnerim. Aizsargs Roberts Ragovskis #91 saņemt piespēli, izslidoja līdz iemetiena zonai kreisā malā un ar precīzu metienu ieraidīja ripu vārtu tālajā stūrī, panākot rezultātu 4:1.

“Tērvete” ar 19 punktiem joprojām ieņem turnīra tabulā trešo vietu, atpaliekot no otrās vietas par 4 punktiem. Bet uz trešo vietu pretendē arī “Bauska” un “Ozolnieki”, kurām ir rezervē spēles un tām attiecīgi ir 17 un 16 punkti. Rezultatīvākie komandas spēlētāji – Dmitrijs Panovs un Vjačeslavs Miņins vērtīgāko spēlētāju ieskaitē noslīdējuši pa vienu pozīciju un attiecīgi ieņem otro un trešo vietu.

Nākamo spēli “Tērvete” aizvadīs 2017. gada 09. decembrī plkst.15:45, tiekoties ar devītās vietas īpašnieci – “Lielupe”.

Spēles galerija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru