Nervozs sausais pret „Ledgrauži”

Nervozā atmosfērā „Tērvete” veterāni aizvadīja Pafbet LHL Elites grupas regulārā čempionāta spēli pret HK „Ledgrauži”. Neveiksmes spēles sākumā lika panikot, bet gūtie vārti atslābināja un ļāva gūt trešo „sauso” sezonas uzvaru ar rezultātu – 4:0.


Pirmo trešdaļu „Tērvete” veterāni uzsāka pārliecinoši uzbrūkot uz pretinieku vārtiem, bet vārtus gūt nespēja. Trešdaļas otrā pusē, kļūdu dēļ, ripa nonāca pie „Ledgraužiem”, kuri veiksmīgi veidoja uzbrukumus un izdarīja vairākus bīstamus metienus uz Renāra Seiksta sargātiem vārtiem, bet tērvetnieku vārtsargs tos visus atvairīja. Pretinieka pretuzbrukumi ieviesa nervozitāti „Tērvetes” veterānu rindās, kas varēja salauzt spēles gaitu par labu pretiniekiem.

Otrajā trešdaļā veterāni tomēr spēja savākties un atgriezt spēles kontroli savās rokās, kas gan ilgu laiku nekonvertējās gūtos vārtos. Nervozitāte pārgāja tikai otrās trešdaļas pēdējās trīs minūtēs, kad uzbrucējs Vladislavs Gucevičs vienas minūtes laikā guva divus vārtus. Sākumā viņš pielaboja Arta Pabērza metienu, bet pēc precīzi ielādēja ripu augšējā vārtu stūrī – 2:0.

Trešajās trešdaļās sākumā savus pirmos sezonas vārtus guva arī aizsargs Artis Pabērzs, kurš no zilās līnijas ripu uzmeta vārtu virzienā un tā veiksmīgi ieslīdēja vārtos – 3:0. Spēles izskaņā „Ledgrauži” nonāca lielā mazākumā, kas ļāva „Tērvete” spēlētājiem izspēlēt vairākas vārtu gūšanas kombinācijas. Kad tas neizdevās, uzbrucējs Raivs Rakickis veica individuālo uzbrukumu uz vārtiem, panākot rezultātu – 4:0.

Vārtu guvēji: Vladislavs Gucevičs (2 reizes), Artis Pabērzs, Raivis Rakickis.

Rezultatīvās piespēles: Artis Pabērzs, Atis Jaunzems, Sergejs Jermakovs, Sandis Ainārs, Mareks Jurāns, Vitālijs Jermakovs.


Spēles foto galerija

Spēle ieraksts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru