Otrā uzvara izvirza “Tērvete” čempionāta vadībā

HK Tērvete cīnās vārtu priekšā
Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

2019. gada 22. septembrī HK “Tērvete” amatieru komanda savā otrā LHL Zemgale 1. līgas čempionāta spēlē tikās ar HK “Ledusvīri / Jelgava”, panākot otro uzvaru pēc kārtas – 4:0 (1:0; 2:0; 1:0).


HK “Tērvete” pārņēma spēles kontroli no pirmām minūtēm un neatlaida to, līdz pat spēles beigām. Par labu tērvetniekiem nāca arī tas, ka HK “Ledusvīri / Jelgava” spēlētāji regulāri pārkāpa noteikumus un spēlējot mazākumā. 

Spēles rezultātu pirmās trešdaļas ceturtajā minūtē, kad vārtu priekšā veiksmīgi nospēlēja kapteinis Atis Jaunzems, bet rezultatīvo piespēli izdarīja Dmitrijs Panovs – 1:0. 

Otrās trešdaļas pirmajā minūtē lielo vairākumu realizēja Roberts Ragovskis, kurš pēc Roberta Bērziņa un Dmitrija Panova piespēlēm, ieraidīja ripu vārtos – 2:0. Trešdaļas devītā minūtē, pēc kritikas no komandas soliņa, vārtus guva Roberts Bērziņš, bet rezultatīvās piespēles izdarīja Dmitrijs Panovs un Atis Jaunzems – 3:0. 

Trešās trešdaļas sestā minūtē, pēc Raita Ragovska piespēles, skaistus guva Dmitrijs Panovs – 4:0. Panovs spēlē kopumā guva četrus rezultativitātes punktus – vieni vārti un trīs piespēles. 

Otrā uzvara ļāva HK “Tērvete” pakāpties uz pirmo vietu čempionāta tabulā, bet smagākas spēles vēl to gaida priekšā.

Komanda
Spēles
Punkti
V
HK Tērvete
2
4
1
HK Bauska
2
2
2
HK Ozolnieki
2
2
3
HK Vilkači
0
0
4
HK Mītava
0
0
5
HK Lielupe
3
0
6
Ledusvīri / Jelgava
2
0
7

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru