Latvijas hokeja “novadu” cīņā, uzvaru panāk “Ozolnieki”

LHL Zemgale Elites grupas čempionāta spēlē 2018. gada 27. janvārī Ozo ledus hallē (Ozolniekos) HK “Tērvete” piekāpās HK “Ozolnieki” ar rezultātu 3:4 (1:2; 1:2; 1:0). Pēdējo reizi tērvetnieki zaudēja Ozolnieku komandai četras spēles atpakaļ un šīs zaudējums bijā ļoti nepatīkams, jo tika zaudēti svarīgie trīs punkti.


Pirmo trešdaļu HK “Tērvete” iesāka ar gūtiem vārtiem, kas iespējams lika atslābt Bitēm. Ceturtajā spēles minūtē ātrā uzbrukumā devās aizsargs Roberts Ragovskis #91. Viņam pietrūka ātruma, lai apsteigtu, no vārtiem izgājušo, vārtsargu, tāpēc viņš piespēlēja ripu Lauri Kimam #22, kurš to raidīja uz vārtiem. Metiens tika atvairīts, bet pirmais pie ripas nokļuva Raitis Ragovskis #16, kurš arī atklāja spēles rezultātu – 1:0. Diemžēl prieki bija īsi, jo trešdaļas desmitā minūtē Ints Bolmanis realizēja vairākumu un izlīdzināja spēles rezultātu – 1:1. Trešdaļas vienpadsmitajā minūtē HK “Tērvete” neveiksmīgi mēģināja ieiet pretinieka aizsardzības zonā un zaudēja ripu. Pēc vienas precīzas piespēles Ozolnieku amatieri ar vienu precīzu Agra Bredika raidījumu izvirzījās vadībā – 1:2.

Otrā trešdaļa priekš HK “Tērvete” izvērtās pavisam neveiksmīga. Ceturtajā minūtē, spēlējot mazākumā, Bites zaudēja iemetienā un nesadalīja spēlētājus savā starpā, kas ļāva Mārtiņam Vaselim gūt trešos vārtus – 1:3. Sestajā minūtē HK “Ozolnieki” uzbrucējs Agris Brediks mācēja vairāku tērvetnieku piesegā izdarīt precīzu piespēli uz vārtu priekšu, kur to ieraidīja vārtos Mareks Vrona – 1:4. Devītajā minūtē nelielu uzlabojumu noskaņojumā izdarīja Dmitrijs Panovs #79, kurš pēc Kristapa Kaliksona #15 piespēles, vairākumā ieraidīja ripu vārtos, panākot rezultātu – 2:4. 

Trešās trešdaļas trešajā minūtē komandas veterāni nedaudz uzlaboja noskaņojumu, jo izspēlēja lielisku kombināciju, kuru noslēdza Raitis Ragovskis #16 – 3:4. Šajā izspēlē ar piespēli atzīmējās Lauris Kims #22 un ar metienu uz vārtiem Jānis Paškausks #54. Sajūtot iespējas garšu, HK “Tērvete” spēlētāji devās laukumā, lai izlīdzinātu spēles rezultātu, bet noraidījumi un precizitātes trūkums, neļāva tam notikt.

Spēles foto

Spēles video apskats

Saistītie raksti

“Tērvete” spēj atspēlēties “brutālā” spēlē
Pēdējā minūtē izrauta uzvara pār HK "Ozolnieki"
Tērvete totāli sagrauj Ozolniekus
Ozolnieki otro reizi sezonā atņem Bitēm vienu punktu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru