Izturības spēle: HK Tērvete - Mītava

HK Tērvete Mītava ZAHL
2012. gada 12. februāris, Jelgavas ledus halle
Pēc zaudējuma komandai "Karāts",  katra spēle priekš HK "Tērvete" ir kļuvusi ārkārtīgi svarīga. Katrā spēle ir jāuzvar, lai gūtu pēc iespējas vairāk punktus no kuriem būs atkarīga komandas vieta šī gada sezonas beigās. Spēlēt ar tādu morālo slogu ir grūti, bet īpašu variantu jau arī nav. Šoreiz spēle nebija no vieglākām.
Atcerēsimies, ka iepriekšējā spēlē HK "Tērvete" zaudēja "Mītavai", bez acīmredzamiem iemesliem. Atlika cerēt, ka nekas tam līdzīgs neatkārtosies. Tomēr pirmā puslaika astotā minūtē "Mītava" gūst pirmos vārtus - 0:1. Un tas liek nervozēt visai komandai, ka arī skatītājiem. Paldies Dievam,  puslaika 16 minūtē, pēc Dmitrija Panova piespēles vārtus gūst Valdimirs Parhomenko un izlīdzina spēles rezultātu - 1:1.
HK Tērvete Mītava ZAHL
Tomēr prieki ilgst tikai divas minūtes, kad "Mītava" ieraida otru ripu HK "Tērvete" vārtos - 1:2. Ar negatīvo bilanci komandas dodas uz pārtraukumu, atstājot fanus pārdzīvot par negatīvo rezultātu. 
Otrais puslaiks sākas krietni patīkamāks, jo jau pēc vienas minūtes un 25 sekundēm rezultātu izlīdzina Sergejs Jermakovs - 2:2. Šajā izspēlē viņam asistēja Artis Pabērzs un Vladimirs Parhomenko.
HK Tērvete Mītava ZAHL
Četras minūtes vēlāk vārtus gūst Raitis Ragovskis - 3:2.
HK Tērvete Mītava ZAHL
HK "Tērvete" spēj saglabāt pārsvaru sešas minūtes, kad pienāk kārta "Mītavai" izlīdzināt spēles rezultātu - 3:3. Nervu spriedze aug un spēle sāk pārvērsties par kara lauku ar bakstīšanos un sišanu. Abās komandās seko noraidījumi. Tomēr nervi ir spēcīgāki HK "Tērvete". Trīs ar pus minūtes līdz spēles beigām pēc Romāna  Ivanova piespēles aukstasinīgi vārtus gūst Kristaps Kaliksons - 4:3.
33 sekundes pirms spēles beigām komandas uzvaru kaldina Arnolds Jaunzems, kurš pareizā laikā un vietā noliek nūju ripas ceļā un gūst piektos vārtus - 5:3. Asistē viņam Atis Jaunzems un Dmitrijs Panovs.
Godam izcīnīta uzvara, neskatoties uz nervozu gaisotni visas spēles laikā. 
Nākamā spēle svētdien, 19. februārī plkst.19:45 ar "Olaine". Ar nepacietību gaidīsim mūsu atbalstītājus. 
Vēl cerams, ka šīs spēles galerija palielināsies nedaudz vēlāk, kad dabūsim bildes no cita fotoaparāta. Bet tā izskatās spēļu sekretāre un tīrā laika tiesnesis :). Simpātiski.
HK Tērvete Mītava ZAHL
Foto galerija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru