Izraut uzvaru pēdējās sekundēs

Hokeja tiesnesis ar iemetienu uzsāk spēli
Foto: Ruslans Antropvos

HK “Tērvete” hokejistiem ar minimālo vārtu pārsvaru izdevās revanšēties Pafbet LHL 1. līgas regulārā čempionāta pret HK “Bauska”. Uzvaras vārtus pēdējās spēles pamatlaikā guva aizsargs Kristaps Kaliksons. 


Pirmajā trešdaļā “Tērvete” pietrūka koncentrācijas un disciplīnas, ka rezultātā tika nopelnīti trīs noraidījumu, vienu no kuriem pretinieki izmantoja savā labā. “Bauska” hokejisti ieslidoja zonā, bet tērvetnieki nemācēja sadalīt pretiniekus savā starpā, kas Dzintaram Antēnam ļāva atklāt spēles rezultātu septītajā minūtē – 0:1. 

Otrajā trešdaļa “Tērvete” spēlētāji sāka uzvesties apdomīgāk un jau krietni biežāk apdraudēja pretinieku vārtus. Devītajā trešdaļas minūtē uzbrucējs Jānis Paškausks bija pirmais pie ripas vārtu priekšā un izlīdzināja spēlēs rezultātu – 1:1. 

Trešā trešdaļā abas komandas centās panākt uzvaru, bet nevienai no tām tas īsti nepadevās. Tikai divdesmit piecas sekundes līdz spēles pamatlaika beigām aizsargs Kristaps Kaliksons aizskrēja ātrā pretuzbrukuma un ar spēcīgo metienu panāc komandas uzvaru – 2:1, revanšējoties par iepriekšējo zaudējumu savstarpējā spēlē ar rezultātu 1:4 

Vārtu guvēji: Jānis Paškausks, Kristaps Kaliskons.

Rezultatīvās piespēles: Dmitrijs Panovs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru