Noraidījumi noved līdz neizšķirtam rezultātam ar HK “Bauska”

LHL Zemgale Elites grupā 2018. gada 17. februārī Ozo ledus hallē HK “Tērvete” otro reizi sezonā tikās ar HK “Bauska”, pret kura cieta zaudējumu sezonas sākumā ar rezultātu 1:3. Revanšēties šoreiz neizdevās, jo spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1 (1:0; 0:0; 0:1).


Jau spēles pirmās trešdaļas ceturtajā minūtē Andrejs Pļuščiks apspēlējot pretspēlētājus ielauzās pretinieka aizsardzības zonā. Sekoja precīza piespēle uz vārtu priekšu, kur uzbrucējam Arnoldam Jaunzemam atlika vien pielikt nūju, lai ripa ielidotu vārtos – 1:0.

Spēles turpinājums nebija no tiem labākiem. HK “Tērvete” kontrolēja ripu un daudz uzbruka, bet metieni uz vārtiem bija tālu no precizitātes, ka arī pašu metienu nebija pārāk daudz. Bez gūtiem vārtiem komandas aizvadīja visu otru trešdaļu.

Bites trešās trešdaļas sestā minūtē nopelnīja divus noraidījumus, kuri izsauc lielu diskusiju, bet tiesnešu lēmums bija nelokams. HK “Bauska”, izmantojot lielo vairākumu, sarīkoja burzmu vārtu priekšā, kurā atlecošo ripu vārtos iegrūda Guntis Andersons, izlīdzinot spēles rezultātu – 1:1. Līdz spēles beigām neviena no komandām vārtus vairs neguva un HK “Tērvete” palika neapmierināta par neiegūtiem punktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru