"Tērvete" Bites sagrauj "Bokova" hokejistus


2015. gada 03. oktobrī, Jelgavas ledus hallē ZAHL regulārā čempionāta spēlē HK "Tērvete" ar rezultātu 9-1 sagrauj HK "Bokova". Pēdējo trīs gadu laikā regulārā čempionātā HK "Tērvete" nekad nebija zaudējusi pretiniekam, toties pagājušā gada Pirmā līgas izslēgšanas spēļu sērijā zaudēja vienreiz un tas deva pamatu šajā spēlē sagaidīt no HK "Bokova" lielāku pretestību. Diemžēl pretinieks uz spēli ieradās astoņu cilvēku sastāvā un cerības uz kādu intrigu ar to arī izgaisa.
Savukārt HK "Tērvete", praktiski ar trim pilnām maiņām, bija gatava nopietnai cīņai un likumsakarīgi, ka visa spēle pagāja Bišu pārsvarā. Pirmo reizi uz ledus komandas sastāvā kāpā arī jaunais aizsargs Aivars Gaisiņš, kurš pēc Raivja Brencāna piespēles ar metienu no zilās līnijas atklāja spēles rezultātu.
Spēle turpinājās ar HK "Tērvete" pārsvaru līdz 14 minūtei, kad Bites jau guvušas otros vārtus un nopelnījuši pirmo noraidījumu. Līdz šim noraidījumam HK "Bokova" tikai vienu reizi raidīja ripu Toma Broka sargāto vārtu virzienā. Toties noraidījuma laikā pretinieks izdarīja astoņus metienus un spēja gūt vārtus. Atjaunojiet spēlei vienādos sastāvos Bites pārņēma vadību savās rokās un līdz puslaika beigām guva vēl divus vārtus. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 4:1. HK "Tērvete" puslaika gaitā veica 23 metienus uz vārtiem, bet pretinieks tikai 10 (astoņus no tiem vairākumā).
Otrā puslaikā HK "Tērvete" turpināja dominēt, bet piektos vārtus spēja gūt tikai sestā minūtē. Atšķirībā no pirmā puslaika aizsardzības spēle uzlabojās un vārti vairs netika zaudēti, bet kopumā Bites puslaika laikā iemeta piecas ripas noslēdzot spēli ar rezultātu 9:1. Puslaikā Bites uz pretinieka vārtiem meta 31 vienu reizi pret 6 pretinieku metieniem (kopējais metienu skaits spēle 54 pret 16). Ar četriem gūtiem vārtiem un trim precīzām piespēlēm spēlē izcēlās spēlējošais komandas treneris Raivis Brencāns. Interesanti, ka vārtus spēles gaitā guva trīs no pieciem aizsargiem - Aivars Gaisiņš, Romāns Ivanovs un Krišs Lipšāns. Vitālijs Jermakovs un Kristaps Kaliksons arī veica metienus uz vārtiem, bet šoreiz nespēja pārspēt pretinieka vārtsargu Kārli Bluķi.
Vārtu guvēji: 33 Raivis Brencāns (4 reizes); 9 Aivars Gaisiņš; 7 Romāns Ivanovs; 95 Sergejs Jermakovs; 32 Krišs Lipšāns; 79 Dmitrijs Panovs.

Precīzas piespēle: 33 Raivis Brencāns (3 reizes); Viesturs Čepulis (2 reizes); 95 Sergejs Jermakovs; 9 Aivars Gaisiņš; 21 Arnolds Jaunzems; 16 Raitis Ragovskis; 55 Lauris Kims; 15 Kristaps Kaliksons; 7 Romāns Ivanovs.

Noraidījumi: 33 Raivis Brencāns (2 reizes), 7 Romāns Ivanovs; 9 Aivars Gaisiņš. 
Foto galerija:

ZAHL: Tērvete - Bokova 03.10.2015.ZAHL regulārā čempionāta spēle starp HK Tērvete un HK Bokova. HK Tērvete izcīna uzvaru ar rezultātu 9:1.
Posted by HK Tērvete on Sunday, October 4, 2015

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru