Trilleris uz Jelgavas ledus

2011. gada 02. aprīlī, Jelgavā, Latvijas Krājbankas ledus hallē, notika regulārā spēle ZAHL līgā starp divām komandām - "Tērvete" un "Karāts". Spēles sākums bija nedaudz nervozs un neskatoties uz to, ka komandas ir apmēram vienā svaru kategorijā, "Tērvete" tomēr ielaida divas ripas pirmajā periodā.
Otrajā perioda "Tērvete" bija aktīvāka un atguva vienus vārtus. Tomēr "Karāts" veica vairākus pretuzbrukumus un vien no tiem bija rezultatīvs. Pēc trešo vārtu guvuma uz ledus sākās īsts trilleris.
Starp "Tērvetes" vārtsargu un "Karāts" uzbrucēju izcēlās strīds, kā rezultātā "Karāts" spēlētājs gulēja uz ledus, bet pārējie spēlētāji centās noķert vārtsargu un pārmācīt to. Kad viss nomierinājās, tiesneši noraidīja "Tērvetes" vārtsargu līdz spēles beigām.
Dažas sekundes vēlāk tiesneši konstatēja, ka "Tērvetei" nav rezerves vārtsarga un lūdza pārkāpēju atgriezties uz laukuma.
Tenika redakcijā - "Nevis tiesneši saprata,ka nav otra vārtsarga,bet Karāta komanda palūdza ,lai atstāj vārtsargu,jo pretējā gadījumā rezultāts būtu 20:1 un kam tas vajadzīgs"
Arī pretinieki nebija pret un noslēdza mieru ar vārtsargu.
Līdz brīdim, kad pret "Karāta" vārtsargu tika pielietots spēka paņēmiens, kad viņš bija izslidojis aiz vārtiem.
Un šis paņēmiens netika aizmirsts. Pēc pāris sekundēm sākās...
Kurš uzvarēja šajā cīņā sapratīsiet paši.
Kad nemieru cēlājus nomierināja un noraidīja nepieciešamu spēlētāju skaitu, spēle turpinājās un "Tērvete" ielaida savos vārtos vēl vienu ripu. Jebkurā gadījumā, "Tērvete" vēl varēja atspēlēties līdz brīdim, kad...
kad izcēlās kārtējais kautiņš ar asinīm uz ledus. Kad nemieri beidzās komandas nospēlēja otro periodu, līdz beigām un ar to spēle arī beidzās. Liels prieks par to, ka beigās komandas šķirās saprotošā un draudzīgā atmosfērā. Līdz nākamai spēlei?
Pārējas fotogrāfijas galerijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru