“Tērvete” LHL Virslīgā startē ar uzvaru pār “Mītava”


Latvijas Hokeja līgas (LHL) Zemgales Virslīgas pirmajā spēlē “Tērvete” hokejisti pārspēja “Mītava” vienību ar rezultātu 6:2 (3:1; 1:1; 2:0). Uzbrucējs Viesturs Čepulis spēlē guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvo piespēli.

“Tērvetes” un “Mītavas” savstarpējā cīņa Zemgales amatieru hokejā ir pazīstama jau desmitgadēm. Abas komandas ir nepiekāpīgas un savstarpējās spēles bieži kļūst par iemeslu komandas vietai turnīra tabulā čempionāta noslēgumā.

“Tērvetes” hokejisti ātri izvirzījās spēles vadībā, bet otrās trešdaļas sākumā “Mītava” spēja samazināt atpalikšanu līdz minimumam. Spēles “šupoles” neilga pārāk ilgi, jo Viesturs Čepulis šajā pašā trešdaļā atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Trešajā trešdaļā “Tērvete” nostiprināja savu panākumu ar diviem gūtiem vārtiem un ar pirmo uzvaru ieņēma līdera pozīciju turnīra tabulā.

Interesanti, ka abās komandās ir spēlētāji, kuri uzauguši “Jelgavas Ledus sporta skolā” un ir spēlējuši “Zemgale/LBTU” sistēmā.

Nākošo Virslīgas spēli “Tērvete” aizvadīs 8. oktobrī, tiekoties ar “HK Lielupe/JN”. Nākošais pretinieks pirmajā spēlē ar 3:1 pārspēja “HK Ozolnieki”.

Spēles statistika šeit.

LHL Zemgale Virslīgas turnīra tabula

Vieta

Komanda

Spēles

Punkti

1.

Tērvete

1

2

2.

Lielupe/JN

1

2

3.

Ozolnieki

1

0

4.

Mītava

1

0

 Foto: Ruslans Antropovs


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru