Veterāni atsāk čempionātu ar sauso zaudējumu pret “Iecava”

Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

Pēc 105 dienu pauzes, kuru izraisīja slimības Covi-19 dēļ ieviestā ārkārtēja situācija, atsākās LHL Veterānu 40+ Elites čempionāts, kurā HK “Tērvete” piedzīvoja “sauso” zaudējumu pret HK “Iecava” ar rezultātu 0:6 (0:2; 0:2; 0:2).


HK “Tērvete” veterāni trijos mēnešos zaudēja taktiskas spējas, ļaujot “Iecava” hokejistiem, valdīt savā aizsardzības zonā. Pārsvarā pretiniekiem neviens netraucēja saspēlēties un raidīt ripas vārtos. Pirmajā trešdaļā ar divām vārtiem atzīmējās pretinieku uzbrucējs Kaspars Vitkovskis – 0:2.

Nebija jau tā, ka spēle gāja tikai vienos vārtos, HK “Tērvete” hokejisti spēja veidot arī pretuzbrukumos, bet nespēja ieraidīt ripu Renāra Seiksta sargātos vārtos, kurš kopumā aizvadīja pārliecinošu spēli. HK “Tērvete” vārtsargs Mihails Vibornovs arī plēsās savos vārtos, bet otrajā trešdaļā bija spiest ielaist Kristiāna Lisovska un Helmuta Dežurova raidītās ripas – 0:4.

Trešajā trešdaļā spēle turpinājās, kā iepriekšējās divās. HK “Tērvete” uzbrucēji bieži pārturēja ripu un kavējās ar metieniem uz vārtiem. Brīžiem darīja liekas vai neprecīzas piespēles, ka rezultāta pretinieka vārti palikuši neskarti. HK “Iecava” atbildēja ar Helmuta Dežurova un Kaspara Vitkovska vārtu guvumiem – 0:6.

Spēles foto

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru