Bites sagrauj “Iecava” mazos brāļus

foto no spēles 2014. gada 14. decembrī

2017. gada 30. septembrī, Ozo ledus hallē Ozolniekos norisinājās LHL Zemgale amatieru līgas spēle starp HK “Tērvete” un HK “Iecava 2” komandām. “Iecava 2” ir otrā HK “Iecava” vienība, kura ir vājāka par savu “lielo brāli” un Bites no “Tērvete” izmantoja iespēju tos sagraut ar rezultātu 9:3. Pēdējo reizi komandas savā starpā tikās 2014. gadā un tad tērvetnieki guva uzvaru ar rezultātu 5:0.
Spēles rezultātu atklāja HK “Iecava 2”, kad sestajā minūtē ripu vārtos ieraidīja Sandis Karelis. Zaudētie vārti sapurināja Bites un astotā minūtē vārtus guva Raitis Ragovskis. Trešdaļas izskaņā pie vārtu guvuma tika aizsargs Roberts Ragovskis. 22 sekundes vēlāk, pēc Dmitrija Panova un Vjačeslava Miņina piespēlēm, ripu vārtos ieraidīja Sergejs Jermakovs ar ko arī noslēdza pirmo trešdaļu ar rezultātu 3:1. 

Otrā trešdaļa bija bagātāka uz vārtu guvumiem. Abas komandas kopā guva septiņus vārtus. Ceturtā minūtē pēc Dmitrija Panova piespēles vārtus guva Vjačeslavs Miņins – 4:1. Septītā minūtē atbildes vārtus guva HK “Iecava 2” spēlētājs Gunārs Naļivaika, saglabājot intrigu spēlē – 4:2. Pēc 43 sekundēm ar Vitālija Jermakova piespēli Raitis Ragovskis gūst otros vārtus spēlē – 5:2. Pēc 25 sekundēm HK “Iecava 2” spēlētājs Raitis Rudzājs atbild ar saviem gūtiem vārtiem – 5:3. Tomēr spēles lūzums iestājas pēc 22 sekundēm, kad HK “Tērvete” uzbrucējs Sergejs Jermakovs 48 sekunžu laikā ieraida divas ripas – 7:3. Rezultatīvas piespēles Dmitrijam Panovam (2 reizes), Romānam Ivanovam un Vjačeslavam Miņinam. Trešdaļas izskaņā treknu punktu pielika Dmitrijs Panovs – 8:3. 

Trešā trešdaļa vairs nebija bagāta uz vārtu guvumiem, tikai trešdaļas izskaņā pēc Vjačeslava Miņina piespēles, ripu vārtos ieraida Dmitrijs Panovs, panākot uzvaras rezultātu – 9:3.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru