Atis Jaunzems spīdoši atklāj ZAHL jauno sezonu

2014. gada 27. septembrī, Jelgavas ledus hallē savu pirmo spēli jaunā ZAHL sezonā aizvadīja HK “Tērvete”, tiekoties ar HK “Viesulis”. Iepriekšējā sezonā komandas tikās vienreiz un spēlē uzvaru svinēja Bites, kura toreiz iemeta divas ripas. Jaunā sezonā HK “Tērvete” startēja ar papildinājumu ar jauniem spēlētājiem un jaunu vārtsargu.
15 sekundes bija nepieciešams Bitēm, lai gūtu pirmos sezonas vārtus. Ar godu šo uzdevumu individuāli paveica Linards Grundmanis – 1:0. Otros vārtus Bites guva vairākuma puslaika četrpadsmitā minūtē. Pēc Romāna Ivanova metiena, ripas lidojumu izmaina Atis Jaunzems – 2:0. Uz laukumu iniciatīva pieder HK “Tērvete”, kura spēlējot divās maiņās atgādina Virslīga komandu, kura divus mēnešus ir gatavojusies čempionātam.






Otrā puslaika vārtu guvumu papildina komandas jaunā maiņa. Pēc Artūra Bērziņa piespēles vārtus gūst Roberts Engers – 3:0. Trīs minūtes vēlāk komandā parādās jauns vārtu gūšanas līderis. Pēc Arnolda Jaunzema un Roberta Ragovska piespēlēm, vārtu priekšā cīnās Atis Jaunzems un gūstot traumu, ieraida ripu vārtos – 4:0. Divas minūtes vēlāk pēc teicamas Linarda Grundmana piespēles, Atis Jaunzems iemet piekto ripu – 5:0. Likās, ka ar to pietiktu. Tikai ne Atim. Vienpersoniski uzņemoties iniciatīvu piecpadsmitā minūtē viņš gūst sestos un pēdējos spēles vārtus – 6:0.















Kopumā komanda jaunā izskatās labi, bet protams ir kur vēl pastrādāt pie kļūdu labojuma. Var arī ar prieku atzīmēt, ka veselīgais dzīves veids ir gājis par labu Arnoldam Jaunzemam. Gaidīsim no viņa arī vārtu guvumus. Viesturs? Nu no Viestura mēs vienmēr gaidām rezultātu. Ar svecītēm rokās.

Pilna foto galerija šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru