Izslēgšanas spēļu sērija ar HK “Olaine” pagarinās


2014. gada 02. aprīlī, Jelgavas ledus hallē ar trešo savstarpējo spēli turpinājās EHL RZ divīzijas izslēgšanas spēļu sērija starp HK “Tērvete” un HK “Olaine”. Bites sērijā ir vadībā ar rezultātu 2:0 un stāv reālas iespējas priekšā, lai uzvarētu tajā. Vienīgais, ja spēs saņemties ar spēkiem un neņems prāta iepriekš gūtās uzvaras. Izslēgšanas spēles vienmēr spēj sagādāt pārsteigumus līder komandām, kuras nespēj ievērot disciplīnu līdz sērijas beigām.
Jau pirmās trešdaļas minūtē Bites paliek mazākumā un uzreiz zaudē pārsvaru spēlē. Neveiksmīgs spēles sākums liek HK “Tērvete” pilnīgi nevajadzīgi tērēt spēkus aizsardzībā un atdod iniciatīvu pretiniekam. HK “Olaine” izmanto iespēju un apmētā Ulda Eldmaņa sargātos vārtus bez īpašām grūtībām. Mazākums izturēts, bet iniciatīva joprojām saglabājas pretinieku pusē. Bites met uz vārtiem reti, bet vismaz vārtu rāmī. Tiešā nozīmē. Trīs reizes ripa atsitās pret vārtu stabiem, bet vārtos neiekrīt. Desmitā minūtē Bites atkal paliek mazākumā un šoreiz HK “Olaine” nepalaiž garām iespēju izvirzīties vadībā – 0:1.
Otrā trešdaļa tika aizvadīta bez vārtu guvumiem un spēles kontrole pāriet no vienas komandas pie otrās bez rezultāta. Iespējas ir abām komandām, bet nelīdz pat spēle nevienādos sastāvos.
Trešā trešdaļā noraidījums sāk pelnīt HK “Olaine” un iniciatīva pāriet pie Bitēm, bet realizēt to nespēj. Pat spēlējot lielā vairākumā, HK “Tērvete” nespēj lauzt spēles gaitu. Beidzās tas viss ar to, ka vārtus gūst HK “Olaine” - 0:2. Neapmierinātas Bites sāk kasīties savā starpā un iespējams tas viņas uzmundrina, jo pēc Romāna Ivanova piespēles vārtus gūst Vladimirs Parhomenko – 1:2. Bites izjūt pacēlumu un cenšas izlīdzināt spēles rezultātu, bet skan spēles noslēguma svilpe un ar nolaistām galvām puiši dodas uz ģērbtuvi. Viņus var saprast, jo šovakar jau varēja uzvarēt izslēgšanas spēles sērijā, bet tagad sērijas rezultāts kļūst 2:1.
Pēc spēles puiši daudz pārmeta viens otram par kļūdām, mēģinot atrast vainīgo rūgtā zaudējumā. Bet nav vērts to darīt, jo ja kļūdās viens, tad zaudē visa komanda un nav starpības, kas kļūdījās. Uzvaras kaldināšanā arī piedalās visi, jo hokejs ir komandas spēle un jācīnās ir visiem kopā. Gan jau uzvaras vēl būs priekšā. Tikai nevajag nolaist galvas.
Spēles rezultāts: Tērvete – Olaine: 1:2 (0:1; 0:0; 1:1) 
Vārtu guvēji: Vladimirs Parhomenko (8) – 1 
Piespēles: Romāns Ivanovs (7) – 1 
Soda minūtes: Vladimirs Parhomenko (8) – 2 min. (turēšana ar nūju); Raitis Ragovskis (16) – 2 min. (klupināšana); Raivis Rakickis (81) – 2 min. (sitiens ar nūju); Kristaps Kaliksons (15) – 2 min. (rupjība). 

Visas bildes skatieties draugiem.lv vai arī šeit!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru