Izslēgšanas spēļu sērijā otrā uzvara. Veiksmīgā.

2014. gada 26. martā, Jelgavas ledus hallē norisinājās otrā EHL RZ divīzijas izslēgšanas sērijas spēle starp HK “Tērvete” un HK “Olaine”. Pēc pirmās spēles Bites sērijā ir vadībā ar vienu uzvaru un tieši šis apstāklis varēja kļūt par komandas klupšanas akmeni otrā spēlē. Pārliekā pārliecība un disciplīnas trūkums pēc pirmās uzvaras sērijā bija par iemeslu zaudējumam daudzām hokeja komandām.
Tāpēc nebija nekāds pārsteigums, ka pirmie vārtus guva HK “Olaine” spēlētāji jau spēles piektā minūtē. Uzbrucējs diezgan mierīgi apslidoja aizsargus un ieraidīja ripu vārtos – 0:1.
Bites atspēlēties spēja otrā trešdaļā, kad spēlēja vairākumā. Pēc Vladimira Parhomenko un Romāna Ivanova piespēlēm ripu vārtos ieraida Raivis Rakicskis – 1:1. Eiforijas mirklis bija īss, jo jau pēc divām minūtēm HK “Olaine” izvirzās vadībā, gūstot vārtus līdzīgā stilā, ka pirmos – 1:2. Par laimi pretinieks pārkāpj noteikumus un Bites atkārtoti vairākumā izlīdzina spēles rezultāti. Šoreiz pēc Raivja Rakicka un Linarda Grundmana piespēlēm vārtus gūst Romāns Ivanovs – 2:2.





Trešā trešdaļa tika aizvadīta spraigā atmosfērā, bet bez gūtiem vārtiem un spēles rezultāts bija jānoskaidro pēcspēles metienos.





Pirmais met Vladimirs Parhomenko un precīzi realizē iepriekš ieplānoto meistarstiķi.





HK “Olaine” uzbrucējs apmānīja pat sevi, jo pirms metiena apstājās tieši pretī Uldim Eldmanim un uztraukumā aizraida ripu virs vārtiem.





Otrais no Bitēm meta Linards Grundmanis, bet nespēja to piemānīt.

HK “Olaine” otro metienu tver Uldis Eldmanis.

Trešais no HK “Tērvete” meta Lauris Kims. Likās jau, ka viņš tik tālu nomānījis vārtsargu, ka vairs nepaspēs iemest ripu vārtos, bet viņš to izdarīja un Bites izvirzās sērijas vadībā ar rezultātu – 2:0



Spēles rezultāts: Tērvete – Olaine: 3:2 (0:1; 2:1; 0:0)
Vārtu guvēji: Raivis Rakickis (81) – 1; Romāns Ivanovs (17) – 1; Vladimirs Parhomenko (8) – 1
Piespēles: Linards Grundmanis (32) – 1; Romāns Ivanovs (17) – 1; Vladimirs Parhomenko (8) – 1; Raivis Rakickis (81) – 1;
Soda minūtes: Arnolds Jaunzems (21) – 4 min. (sitiens ar nūju, turēšana ar nūju); Uldis Eldmanis (38) – 2 min. (bloķēšana)

Visas bildes skatieties draugiem.lv vai arī šeit!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru