Zaudējums pusfinālā. Priekšā spēle par trešo vietu.

Tērvete Bauska Zelta Rudens 2011
2011. gada 02. oktobris, Jelgava, Latvijas Krājbankas ledus halle
Turnīra "Zelta Rudens 2011" pusfinālā HK "Tērvete" tikās ar HK "Bauska". Pirmais puslaiks sākās ar ātri gūtiem vērtiem. Arnolds Jaunzems spēles otrajā minūtē raidīja ripu pretinieka vārtos un ieguva komandas pārliecību par savām spējām.
Tālāk "Tērvete" turpināja bombardēt HK "Bauska" vārtus, kurus glāba tikai vārtsarga nevainojama darbība.
Tērvete Bauska Zelta Rudens 2011
Vienā no uzbrukumiem "Bauska" spēlētājiem paveicās izmantot aizsardzības kļūdu un 13. minūtē gūt atbildes vārtus. Līdz puslaika beigām rezultāts palika nemainīgs.
Tērvete Bauska Zelta Rudens 2011
Otrajā puslaikā "Tērvete" turpināja uzbrukumus, bet veiksme šodien nebija mūsu pusē. Puslaika laikā piecas reizes "Bauska" vārtus glāba vārtu stabiņš. Vienā no uzbrukumiem L.Kims apspēlēja vārtsargu un meta ripu tukšos vārtos. Diemžēl ripas lidojumu apturēja vārtu stabiņš.
Tērvete Bauska Zelta Rudens 2011
"Tērvete" ātri guva otrus vārtus, bet "Bauska" spēja atspēlēties. Pamatlaiks beidzās neizšķirti un rezultātu izšķīra "bullīši", kur veiksmīgāki bija "Bauska" spēlētāji.
Tērvete Bauska Zelta Rudens 2011
Pēc šī zaudējuma HK "Tērvete" atlika pēdējā spēle turnīrā par trešo vietu, kura notiks 2011. gada 8. oktobrī, Jelgavā, Latvijas Krājbankas ledus hallē, plkst. 19:15, uzreiz pēc virslīgas spēles. Komanda gaidīs Jūsu atbalstu šajā svarīgā spēlē. Spēles apmeklējums ir bezmaksas un ledus hallē ir kafejnīca, kurā var baudīt "Tērvetes" alus. Nāciet un patīkami pavadiet sestdienas vakaru.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru