Uldis Eldmanis

Nr. vēlams 38 :D
Vārtsargs

Svars: 84 kg
Augums: 1,79 m
Dzimšanas datums: 29.10.1984.
Dzimšanas vieta: Liepāja

Spēlē HK "Tērvete" kopš 2011/2012. gada sezonas.
Hokeju mudina spēlēt sportiskā interese, draugu loks, fiziskā aktivitāte, azarts. :)






Mīļākā filma: Filmas ar dziļāku domu, nav izteiktas mīļākās, pārsvarā par cilvēciskām attiecībām un romantiskas komēdijas, lai cik jocīgi tas nebūtu. :)
Iecienītākais ēdiens: nav
Hobijs bez hokeja: Datorspēles, jaunu lietu apgūšana, izklaide ar draugiem.
Sapņu valsts: Home is where Your heart is. Nav sapņu valsts, esmu tur, kur vēlos būt. :)
Skaistākā Latvijas pilsēta: Nav skaistākās :D Katrai pilsētai ir savs šarms. :) Vasarā viennozīmīgi Liepāja, bet kopumā, viscaur ņemot, Rīga.
Pasaules skaistākā sieviete: Āķīgs jautājums. :D Kad satikšu tad pateikšu. Vēl meklēju pats ;) Bet nu viennozīmīgi pagaidām lieku uz meitu Andrea. :)
... iespējams garšīgākais alus pasaulē...: Hmmm! Tā, kā pēdējā laikā alkoholu nelietoju, tad ir pat jāpadomā. :D bet nu šo sadaļu gan jau būs jāparediģē vēlāk. :D Jāsaka ka tāpat, kā ar sievietēm, neaizstājamu vēl neesmu atradis. :)
Par sevi: Da labi :D Šo sadaļu varēja labāk nelikt :) īsumā. Hmmm... Vienmēr saku, ko domāju un kā uzskatu par vajadzīgu, nepatīk nevienam pakļauties un neļauju sevi pakļaut. Patīk improvizēt un izdomāt ko jaunu, ka arī uzlabot esošo, nevadīties pēc stereotipiem. Daļēji var laikam uz laukuma arī pamanīt. :D Būtībā, kā pret mani attiecās, tā es attiecos arī pret konkrēto cilvēku.

Chocolate&Pepper sarunas. Uldis Eldmanis.
Atpakaļ uz komandas sarakstu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru