Sausā pievarēt “MMM”

Hokejists melnā formā grūž mugurā pretinieku ar nūju
Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

2020. gada 19. janvārī LHL Veterānu 40+ vienība regulārā čempionāta spēja “sausā” pievarēt “MMM” ar rezultātu 3:0 (2:0; 1:0; 0:0) un galīgi nonākt Elites grupā.


Pēdējās divās sezonās šī ir otrā savstarpējā spēlē ar “MMM” veterānu līgā un spēle īsti neatšķīrās no iepriekšējās. Pretinieks ir spēcīgs un pielieto nepatīkamus paņēmienus, kas spēli padara nervozu. 

“Tērvete” veterāni savukārt liek priekšā ātrum un izspēles vārtu priekšā, kas nes savus rezultātus uz ledus halles tablo, lai gan arī dažreiz pietrūkst precizitātes piespēlēs un ripas izvadīšanā no savas aizsardzības zonas.

Pirmās trešdaļas sestajā minūtē uzbrucējs Raitis Ragovskis no labās, tālās malas, atrodoties aiz vārtu līnijas, veica asu piespēli uz vārtu priekšu, kur ripa trāpīja aizsarga slidā un ielidoja “MMM” vārtos, atklājot spēles rezultātu – 1:0. Devītajā minūtē, pēc uzvarēta iemetiena, ripu vārtos raidīja uzbrucējs Vladislavs Gucevičs, kura veiksmīgi nonāca vārtos, bet protokolā vārtu guvums ierakstīts komandas kapteinim Atim Jaunzemam – 2:0.

Otrajā trešdaļā “MMM” spēlētājiem izdevās atgūt iniciatīvu un veidot pretuzbrukumus, kurus gan spēja neitralizēt vārtsargs Renārs Seiksts. “Tērvete” neizmantoja vienīgo trešdaļas vairākumu, bet pēdējās sekundēs solo uzbrukumu izpildīja uzbrucējs Sergejs Jermakovs – 3:0.

Trešajā trešdaļā spēles iniciatīva pārgāja no vienas komandas pie otras. Abas komandas trešdaļas gaitā nopelnīja pa diviem noraidījumiem, bet spēles rezultātu neviena no tām nespēja izmainīt.

Vārtu guvēji (pēc protokola): Raitis Ragovskis, Atis Jaunzems, Sergejs Jermakovs.

Rezultatīvās piespēles: Vladislavs Gucevičs (2 reizes), Sergejs Jermakovs.

Foto galerija

Spēles ieraksts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru