HK "Tērvete" pašpārliecinātība sabrūk pret HK "Bauska"

2015. gada 15. februārī, Jelgavas ledus hallē notika pirmā HK "Tērvete" spēle Zemgales Amatieru Hokeja Līgas (ZAHL) pirmā līgā, kurā tikās ar vienu no saviem neērtākiem pretiniekiem HK "Bauska". Diezgan nepatīkami, ka komanda pēc četru gadu startiem Augstākā līgā noslīd uz vienu līgu zemāk, bet sports ir skarbs un pieprasa uzvaras bez attaisnojumiem.
Iespējams iepriekšējās vienpadsmit spēles, kuras HK "Tērvete" aizvadīja bez zaudējumiem, lika Bitēm uz laukuma iziet, kā pārliecinošiem līderiem, kas aizmirsa cik bīstama ir HK "Bauska", kura jau nevienu vien reizi atņēma ļoti svarīgus komandai punktus. Pirmo puslaiku Bites nespēj gūt vārtus pat neskatoties uz trim reizēm, kad komanda spēlēja vairākumā.




Otrais puslaiks Bitēm nāk ar "aukstu dušu", jo pretinieks iemet pirmo ripu jau četrdesmit septītā sekundē - 0:1. HK "Tērvete" nespēj savākties prettriecienam, jo nāk mazākumā, kas beidzās jau ar otru vārtu zaudējumu - 0:2. Lēnām Bites atmostas un slēdz iekšā savu uzbrūkošo sastāvdaļu, neļaujot pretiniekam uzbrukt. HK "Bauska" nespējot tikt galā sāk pārkāpt spēles noteikumus. HK "Tērvete" pirmo vairākumu realizē un atspēlē vienus vārtus - 1:2. 







HK "Bauska" sāk pārkāpt noteikumus aizvien vairāk un Bitēm rodas iespējas atspēlēties, bet veiksme aizgriežas un visas ripas lido vai nu garām, vai nu vārtsargs tās atvaira. Atklāts hokejs un ne laikā neveiktās piecinieku maiņas noved pie tā, ka HK "Bauska" pēdējā spēles minūtē dodas ātrā pretuzbrukumā un gūst trešo ripu - 1:3, uzliekot kapu akmeni HK "Tērvete" pašpārliecinātībai. Ļoti ceru, ka zaudējums komandai liks savākties un atgriezties pa organizētas spēles līdz uzvarai.

Goli HKTērvete-Bauska 15022015 ZAHL from dzinchaM on Vimeo.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru