Piekusa mest ripas pretinieka vārtos

Hokejista raidītā ripa pārlido pāri vārtsarga galvai

Veterānu 40+ līgas Pafbet LHL regulārā čempionāta spēlē 12. janvārī HK “Tērvete” hokejisti piekusa mest ripas pretinieku vārtos un apmierinājās ar vien sešām gūtiem vārtiem pret HK “Recruit”.


HK “Tērvete” sastāvs nebija pilns, bet optimāls, lai pret “Recruit” gūtu pirmos vārtu jau 46 spēles sekundē. Precīzs bija Laura Kima metiens uz vārtiem – 1:0. Mazāk nekā pēc divām minūtēm rezultātu dubultoja Edgars Rutkis – 2-0. Astotajā minūtē tērvetnieki nospēlēja pavirši, kas ļāva “Recruit” spēlētājam Agrim Ancītim atgriezt spēlē intrigu – 2:1. Intriga gan nebija pārāk ilga, jo trešdaļas noslēgumā uzbrucējs Atis Jaunzems atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:1.

Otrajā trešdaļā uz laukuma dominēja HK “Tērvete” spēlētāji, kuri pilnībā kontrolēja spēles gaitu. Ar diviem vārtiem atzīmējās uzbrucējs Raitis Ragovskis, bet Edgars Rutkis pareizā vietā nolika nūju, lai trešdaļu noslēgtu ar rezultātu – 6:1.

Trešajā trešdaļā HK “Tērvete” hokejisti pieļāva ļoti daudz kļūdu piespēlēs, ripas kontrolē un ieiešanā zonā, ka kļuva skaidrs, ka viņi jau ir piekusuši mest ripas vārtos. HK “Recruit” vienu reizi spēja izmantot šo “nolaidību” un vienu vārtus atguva Edmunds Slogs – 6:2.

Vārtu guvēji: Raiti Ragovskis (2 vārti), Edgards Rutkis (2 vārti), Lauris Kims, Atis Jaunzems.
Rezultatīvās piespēles: Raitis Ragovskis, Vladislavs Gucevičs (2 reizes), Vilnis Didriksons, Lauris Kims (2 reizes), Vitālijs Jermakos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru