Panovs sagādā pirmo sezonas uzvaru

LHL 1. līga Tērvete - Ozolnieki
Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

2019. gada 14. septembrī HK “Tērvete” amatieru vienība startēja LHL 1. līgas jaunās sezonas čempionātā ar spēli pret HK “Ozolnieki”. Uzbrucēja Dmitrija Panova gūtie vārti pēdējās trešdaļas izskaņā, sagādāja komandai pirmo uzvaru ar rezultātu 2:1 (1:0; 0:1; 1:0).


Pirmās trešdaļas pirmajā minūtē HK “Tērvete” spēja izdarīt spiedienu uz pretinieku vārtiem, kā rezultātā uzbrucējam Viesturam Čepulim izdevās iegrūst ripu vārtos, kuru pretinieku vārtsargs nebija piespiedis – 1:0. 

Vēl kādas piecas minūtes HK “Tērvete” spēja apdraudēt pretinieku vārtus, bet pēc tām sākās izpausties komandas treniņu trūkumi. Spēlētāji pārstāja atdot precīzas piespēles, zaudēja kontroli par ripu, nespēja fiziski ātri paskriet. Tas viss noveda pie tā, ka kontrole par ripu pārgāja HK “Ozolnieki” pusē un vārtsargam Mihailam Vibornovam nācās pamatīgi pasvīst tērvetnieku vārtos. 

Otro trešdaļu HK “Tērvete” praktisku visu laiku pavadīja savā aizsardzības zonā, jo nespēja ne iziet no savas zonas, ne ieiet pretinieka. Tikai, kad pretinieks palika mazākumā, tērvetnieki sāka atgūties un dažas reizes nerezultatīvi apdraudēja pretinieka vārtus. 

Trešās trešdaļas sākumā “Tērvete” nonāca lielā mazākumā, ko izmantoja “Ozolnieki” uzbrucējs Andris Bļodnieks, panākot spēles rezultātu izlīdzinājumu – 1:1. Tērvetniekus zaudētie vārti “uzmundrināja” un viņi sāka ar lielāku prātu attiekties pret spēli. Trešdaļas otrā pusē kautiņa iesaistījās uzbrucējs Aksels Zingulis un ar tiesnešu lēmumu tika noraidīts līdz spēles beigām, kopā ar pretinieka komandas kausli. HK “Tērvete” spēja stabili nospēlēt mazākumā un nevienlīdzīgos sastāvos, jo sāka aktīvi pret darboties “Ozolnieki” aizsardzības zonā un laukuma vidū. Aktivitāte radīja vairākus bīstamu vārtu gūšanas momentus un vienu no tiem, trešdaļas desmitā minūtē pēc Sergeja Jermakova piespēlēs realizēja uzbrucējs Dmitrijs Panovs – 2:1. 

Lai arī komandas sniegums nebija no labākajiem, priecē, ka HK “Tērvete” hokejisti spēja saņemties un parādīt raksturu, gūstot uzvaru pirmajā sezonas spēlē. Teorētiski nākamā “Tērvete” spēle notiks pēc ilgas pauzes – 26. oktobrī. Bet ņemot vērā, ka komandai plānota izbraukšana uz draudzības spēlēm ārpus Latvijas, šis datums vēl tiks precizēts.

LHL 1. līga Zemgales divīzija
Komanda
Spēles
punkti
V
HK Bauska
1
2
1
HK Tērvete
1
2
2
HK Ozolnieki
2
2
3
HK Vilkači
0
0
4
HK Mītava
0
0
5
Ledusvīri / Jelgava
1
0
6
HK Lielupe
2
0
7

LHL 1. līga Rīgas divīzija
Spēles
punkti
V
HK Zvaigznes
1
2
1
HK FF
0
0
2
HK Titans
0
0
3
HK Pafbet.lv
0
0
4

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru