Dramatiskais neizšķirts ar “Trimen Tractors”


Saspringtā un nervozā spēlē pirmo reizi sezonā savā starpā tikās LHL un EHL Elites divīzijas komandas “Trimen Tractors” un “Tērvete”. Rīdzinieki strauji izvirzījās spēles vadībā, bet jelgavnieki pēdējās spēles sekundēs spēja izlīdzināt rezultātu – 2:2 (2:0; 0:1; 0:1). 


Pirmo trešdaļu “Trimen Tractors” spēlētāji ar nopietnu spiedienu uz viesu vārtiem. Nesagatavotie jelgavnieki nespēja iegūt ripas kontroli un nekoordinēti spēlē aizsardzībā. Paviršības noveda pie tā, ka ledus saimnieki līdz pirmās trešdaļas vidum guva divus vārtus. Sākumā Aigars Pauče no vārtu priekšas ieraidīja ripu vārtu augšējā stūrī, bet nedaudz vēlāk Jānis Bricis neskatoties ieraidīja ripu tālajā vārtu stūrī – 2:0. 

Pēc gūtiem vārtiem “Trimen Tractor” spēlētāji krasi samazināja savu spēles tempu, kas ļāva “Tērvete” hokejistiem pārņemt spēles vadību un veidot bīstamas situācijas pie pretinieka vārtiem. Otrā trešdaļa Raivja Brencāna ātrs pretuzbrukums noslēdzās ar precīzu piespēli, kuru Rihards Paškausks konvertēja gūtos vārtos – 2:1. Jelgavnieki turpināja centienus izlīdzināt spēles rezultātu un spēja to izdarīt spēles pēdējās sekundēs. Pēc uzvarētā iemetiena Vladimirs Parhomenko piespēlēja ripu aizsargam Rihardam Štrausam. Štrauss izvēlējā raidīt ripu uz vārtiem un tā ielidoja vārtos, jo pretinieku vārtsargs izvēlējās pārvietoties uz citu vārtu stūri – 2:2.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru