Brencāna hat-trick garantē HK “Tērvete” otro uzvaru Alus kausā

HK “Tērvete” aizvadīja savu otro spēli LHL Vasaras Alus kausa izcīņā, kurā tikās ar HK “Arfiline” Mārupes ledus hallē 2018. gada 12. augustā. Intriģējoša cīņā grūti bija noteikt izteiktu līderu un tikai HK “Tērvete” uzbrucēja Raivja Brencāna gūtais hat-trick palīdzēja Bitēm izcīnīt otro uzvaru turnīrā.


Abas komandas uzreiz parādīja ļoti ātru un dinamisku spēli, cenšoties gūt vārtus no pirmām minūtēm. Spēle vadība piederēja tai komandai, kura kontrolēja ripu. Abu komandu spēlētāji neskopojās ar metieniem uz vārtiem un vārtsargi bija pamatīgi noslogoti. Tieši pateicoties abiem Tomiem – Tomam Brokam un Tomam Lauskim (1. līga HK “Valmiera”), vārti netika gūti līdz otrās trešdaļas beigām. 

Tikai otrās trešdaļas izskaņā HK “Tērvete” uzbrucējs Raivis Brencāns #33 spēja ieraidīt ripu Toma Lauska (HK “Arfiline) vārtos un izvirzīt savu komandu vadībā. Otrā trešdaļā Brencāns guva vēl divus vārtus (piespēles Vladimiram Parhomenko un Rihardam Štrausam) un sagādāja HK “Tērvete” sauso uzvaru ar rezultātu 3:0 (0:0; 1:0; 2:0).


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru