Tērvete sagrauj Jelgavu

2017. gada 23. septembrī, Ozolniekos, Ozo ledus hallē HK “Tērvete” LHL Zemgale amatieru līgā tikās ar jaunpienācējiem HK “Jelgava” un sagrāva tos ar rezultātu 6:0.


Pirmo trešdaļu Bites iesāka aktīvi un jau otrā minūtē Lauris Kims atklāja spēles rezultātu – 1:0. Ceturtā minūtē pēc Vjačeslava Miņina piespēles izcēlās Dmitrijs Panovs – 2:0. Septītā minūtē pēc Viestura Čepuļa piespēles ar tālo metienu vārtus guva Romāns Ivanovs – 3:0. Ātri gūtais pārsvars lika atslābt un darīt vairāk kļūdas, zaudējot kontroli par ripu, līdz ar to vārti vairs netika gūti.

Otrā trešdaļa arī iesākās bez gūtiem vārtiem līdz brīdim, kad spēlējot vairākumā ar precīzu metienu, pēc Kristapa Kaliksona piespēles, izcēlās Vitālijs Jermakovs – 4:0. Trešdaļas desmitajā minūtē ar skaistu izspēli izcēlās komandas “veterāni”. Lauris Kims veica precīzu piespēli un ripu vārtos nogādāja Raitis Ragovskis – 5:0.


Trešā trešdaļa izskatījās sakarīgāka un ripas pārvaldīšana bija krietni labāka, bet iztrūka metienu uz vārtiem. Tikai septītā minūtē, pēc Bogdana Pentjuhova un Laura Kima piespēlēm, ripu vārtos ieraidīja Raitis Ragovskis – 6:0.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru