“Commodus.lv” atkal piekāpjas “Mārupe”


2016. gada 16. janvārī EHL R1 divīzijas ietvaros otro reizi satikās HK “Commodus.lv” un HK “Mārupe”. Pirmajā tikšanās reizē “Commodus.lv” zaudēja ar rezultātu 2:5 un neskatoties uz labāko sastāvu piekāpās arī otrā spēlē ar rezultātu 2:6.
Pirmā trešdaļā abas komandas parādīja, ka spēlēs uzbrūkošo hokeju un apmainījās ar bīstamiem uzbrukumiem. Tomēr HK “Mārupe” savos uzbrukumos bija veiksmīgāka un pirmajā trešdaļā spēja iemest vārtos trīs ripas – 0:3
Otrajā trešdaļā un trešās trešdaļas sākumā HK “Commodus.lv” spēja atgūt divas ripas un radīja priekšstatu, ka spēs izlīdzināt spēles rezultātu. Diemžēl savas vārtu gūšanas komanda neizmantoja un trešās trešdaļas vidū “Mārupe” guva ceturtos vārtus – 2:4 un pārņēma spēles iniciatīvu savās rokās. Līdz spēles beigām HK “Mārupe” vēl divas reizes izmantoja kļūdas “Commodus.lv” aizsardzībā un otro reizi sagrauj jelgavniekus ar rezultātu – 2:6.
HK “Commodus.lv” zaudējumu varētu skaidrot ar zaudējumu spēles taktikā, ka arī nevienmērīgā komandas sagatavotībā. Traumu un citu apstākļu dēļ ne viss sastāvs tiek uz treniņiem un spēlēm, līdz ar to ne visi posmi komandas darbībā rīkojās vienlīdzīgi. Taktiskā ziņā komanda uzsāka spēli uzbrūkošā stilā un pie pirmajiem zaudētiem vārtiem to nemainīja uz aizsardzības stilu. Kad tika ielaistas trīs ripas, jau bija par vēlu mainīt taktiku un vajadzēja turpināt uzbrukt cerot uz veiksmīgu iznākumu. Šoreiz nepaveicās un nākas atzīt pretinieka cienīgo uzvaru.
Vārtu guvēji: 33 Raivis Brencāns; 8 Vladimirs Parhomenko.

Precīzas piespēle: 9 Aivars Gaisiņš (2 reizes); 8 Vladimirs Parhomenko; 7 Romāns Ivanovs.

Noraidījumi: 15 Kristaps Kaliksons; 87 Viesturs Čepulis.

Foto galerija:

EHL R1: Commodus.lv - Mārupe 16.01.2016.EHL R1 divīzijas spēle starp HK "Commodus.lv" un HK "Mārupe". Aizraujošā spēlē HK "Commodus.lv" zaudē ar rezultātu 2:6.

Posted by HK Tērvete on Sunday, January 17, 2016

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru