Valsts Prezidents apmeklē HK “Tērvete” labdarības pasākumu.

2015. gada 18. decembrī, Jelgavas ledus hallē amatieru hokeja komanda “Tērvete” kapteiņa Ata Jaunzema vadībā rīkoja ceturto labdarības pasākumu Krāslavas, Dobeles un Tērvetes bērnu namu audzēkņiem. Pasākumu palīdzēja vadīt Latvijas populārā personas, ka arī apsveikt bērnus bija ieradies Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi.






Raivis Brencāns (HK "Tērvete")

Vladimirs Parhomenko  (HK "Tērvete")


Viesturs Čepulis  (HK "Tērvete")
Labdarības pasākuma laikā HK “Tērvete” spēlētāji māca bērniem un audzinātājam slidot uz slidām, ka arī rīko jautras sacensības, kuras liek smieties gan bērniem, gan pieaugušiem. Šoreiz hokejistiem palīgā nākuši vieglatlēte Ineta Radēviča, šķēpmetējas Madara Palameika un Sinta Ozoliņa-Kovale, “Prāta Vētra” muzikanti Jānis Jubalts un Māris Mihelsons, LTV sporta žurnālists Armands Tripāns.



šķēpmetēja Sinta Ozoliņa-Kavale

šķēpmetēja Madara Palameika

vieglatlēte Ineta Radeviča

Raivis Brencāns (HK "Tērvete") un Jānis Jubalts (Prāta Vētra)

Māris Mihelsons (Prāta Vētra) ar komandu





Vieglatlētes uz ledus.




Valsts Prezidenta ierašanas sagādāja milzīgu pārsteigumu bērniem, kuri aplaudēja un steidza taisīt kopīgas bildes gan ar Raimondu Vējoni, gan ar viņa kundzi Ivetu Vējoni. Kopā ar Valsts Prezidentu uz pasākumu ieradās Jelgavas Domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš un sporta kompleksa “Zemgale” vadība.
Armands Tripāns, Raimonds Vējonis, Ineta Radēviča


Pēc tam, kad Prezidents apdāvināja bērnu namu audzēkņus, visi kopā devās izbaudīt HK “Tērvete” sagatavotu un uz ugunskura uzsildītu zupu. Pēc iestiprināšanās hokejisti kopā ar saviem zvaigžņotiem palīgiem izdalīja sarūpētās dāvanas un atvadījās līdz nākamajam gadam.















P.S. Ja arī tu gribi kādam palīdzēt, tad aicinām ziedot līdzekļus deviņgadīgai jelgavniecei Laumai, kurai konstatēts kaulus vēzis, kurš strauji attīstās. Slimība ir vēl tajā stadijā, kad to var ārstēt, bet to var izdarīt ārzemēs un Laumas vecāki izmisīgi meklē 50 000 EUR, lai to varētu apmaksāt. Jūs varat pavisam vienkārši ziedot 1,42 EUR, piezvanot uz tālruni 90006180. Tik maza summa nepadarīs mūs nabagākus, bet tā var palīdzēt izglābt jaunas meitenes dzīvību. Ziedojumus var pārskaitīt ar norādi “Laumas ārstēšanai” uz sekojošiem kontiem: 
Biedrība "Labdarības lapa Snowflake" 
Reģ.nr.: 40008234435 
Banka: AS SWEDBANK 
Konts: LV08HABA0551039748727 
PAYPAL: snowflakechildren@gmail.com

Pasākuma fotogalerija:

HK "Tērvete" labdarības pasākums.Ceturto gadu pēc kārtas hokeja komanda "Tērvete" rīko labdarības pasākumu bērnu namu...
Posted by HK Tērvete on Saturday, December 19, 2015

Foto galerija Valsts Prezidenta mājas lapā.
HK "Tērvete" 2014. gada labdarības pasākums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru