Tērvete joprojām prot spēlēt

2015. gada 07. martā, Jelgavas ledus hallē norisinājās Zemgales Amatieru hokeja līgas (ZAHL) Pirmās līgas spēle starp HK “Tērvete” un HK “MMM”. Iepriekšējo spēļu zaudējumi un arī vairāku vadošo spēlētāju prombūtne lika aizdomāties par to vai komanda ir saglabājusi savu spēles māku un vai spēs atkārtot pirmās savstarpējās sezonas spēles rezultātu, kurā Bites uzvarēja ar rezultātu – 7:0.
Pirms spēles bija parādījies vēl viens nezināmais, jo komandas vārtos stājās jauns vārtsargs – Andris Zeltiņš. Lai gan jau no pašas spēles palika skaidrs, ka HK “Tērvete” nav zaudējusi savas spējas spēlēt arī mainītā sastāvā. Komanda pārliecinoši pārņēma spēles iniciatīvu un pretiniekam bija gaužām nedaudz iespēju, kuras veiksmīgi neitralizēja jaunais vārtsargs.
Atlika vien jautājums par vārtu gūšanu, jo no daudzām iespējām pirmajā puslaikā netika izmantota neviena. Neviens nebija spējīgs ieraidīt ripu vārtus un maksimums trāpīja ar ripu vārtu stabiņā. Lai gan vērojot pārliecinošu komandas sniegumu, bija pilnīga pārliecība, ka vārti tiks gūti. Svarīgākais bija neielaist ripu savos vārtos. Ar otro uzdevumu komanda tika galā, bet pirmo uzdevumu relizēja tikai otrā puslaika astotā minūtē, kad vārtsarga apturēto, bet nemanīto ripu vārtos ieraidīja Linards Grundmanis.
Vienpadsmitā minūtē pēc teicamas Raita Ragovska piespēles, vārtus gūst Viesturs Čepulis. Vēl pēc minūtes pie vārtu guvuma tiek Vladimirs Parhomenko. Principā ar šo rezultātu bija pietiekami, lai uzvarētu spēlē un komanda varētu mierīgi vilkt laiku. Bet “MMM” nolaida rokas un Bitēm nekas neatlika, kā doties uzbrukumos. Pretiniekam gan bija iespēja atgūt vismaz vārtus, kad meta soda metienu, bet to veiksmīgi neitralizēja vārtsargs Andris Zeltiņš, kurš pierādīja savu pārliecinoši spēli. Puslaika pēdējās trīsdesmit sekundēs pie vārtu guvumiem tika Roberts Ragovskis un Linards Grundmanis. Ar rezultatīvām piespēlēm spēles laikā atzīmējās Vladimirs Parhomenko (3 reizes), Raitis Ragovskis, Sandis Ainārs, Linards Grundmanis un Roberts Ragovskis. HK “Tērvete” pierāda, ka joprojām prot spēlēt un uzvar ar rezultātu – 5:0.
Visas bildes mūsu mājas lapā sociālā tīklā draugiem.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru