Uzvara ar kafijas krūzīti rokās (+video)


2014. gada 01. novembrī, OZO ledus hallē norisinājās EHL RZ divīzijas otrā savstarpējā spēlē satikās HK “Tērvete” un HK “Olaine”. Pirmā spēlē uzvaru svinēja Bites, bet ar minimālo atšķirību rezultātā 2:1, kas nenozīmēja pārliecinošu garantiju par uzvaru otrā spēlē.

Bet spēles gaita pavērsās pavisam savādāk. 21 sekundē spēles rezultātu atklāj Raivis Brencāns un to sāk atkārtot arī pārējie komandas biedri. Ceturtā un piektā minūtē tiek gūtas vēl divas ripas un “Tērvete” ir vadībā ar rezultātu 3:0. Varēja redzēt, ka puiši vēl paši nav īsti atmodušies un radās, ka viņi vēl dzer rīta kafiju, bet ripas lido vārtos paši. Tāds secinājums iešāvās prātā tāpēc, ka Bites pilnībā atmeta roku aizsardzībai un jau savā starpā cīnās par to, kas iemetīs ripu pretinieku vārtos. “Olaine” devītā minūtē gūst atbildes vārtus 3:1 un viņiem vēl ir cerības to atkārtot, kamēr “Tērvete” piecinieks pilnībā aizņemta pretējā laukuma pusē. Bet laime lutina Bites un līdz pirmās trešdaļas beigām viņas gūst vēl divas ripas un noslēdz to ar rezultātu 5:1.

Otrā trešdaļa pagāja diezgan garlaicīgi, jo “Tērvete” gūst tikai vienus vārtus 6:1. Trešā trešdaļā iet krietni jautrāk un Bites iemet vēl trīs ripas 9:1, neatstājot “Olaine” cerības braukt mājās apmierinošā noskaņojumā. Kritizēt “Tērvete” par nevērību aizsardzībā grūti, jo puiši uzvar ar pārliecinošu rezultātu, bet tomēr māc bažas par nākotnes spēlēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru