ZAHL spēcīgākie vīri

HKTērvete.lv foto: Dzintars Mogils
2013. gada 20. aprīlis, Jelgavas ledus halle. Katrās sacensībās pienāk brīdis, kad nepieciešams atzīt turnīra labākos, kuri gājuši ilgu ceļu, lai nokļūtu uz goda pjedestāla. ZAHL regulārais čempionāts nav izņēmums un sestdienas vakarā uz ledus iznāca spēcīgākie (un veiksmīgāki) vīri, lai saņemtu goda nopelnītas medaļas un kausus. 
Par ZAHL 2012/2013. g. sezonas čempionu kļuva slavenā HK "Karāts", kuras bagāžā ir jau daudz līdzīgu godalgu. Ļoti saspēlēta un profesionāla komanda, kura nosaka līgas hokeja standartus un kalpo par piemēru citiem. Tāpēc līgā katra komanda sapņo kādreiz pieveikt līderus un tas prasa no HK "Karāts" nezaudēt modrību.
HK Karāts foto: Dzintars Mogils

Otrā vieta godam nopelnīja Bites no HKTērvete.lv. Visas sezonas laikā šajā mājas lapā varējāt sekot viņu raibajiem piedzīvojumiem, smagām traumām, jaunpienācējiem un aizgājējiem. Sezona tiešām nebija no vieglākām un arī konkurenti ir pietiekami "asinskāri", lai nepieļautu "iedomīgo" puišu kāpšanu slavas kalnā. Tomēr ir liels un neizmērojams prieks ir pašiem puišiem, kuri spējuši no pagājušā gada trešās vietas pakāpties par vienu vietu augstāk.
HKTērvete.lv kapteinis Atis Jaunzems foto: Dzintars Mogils

Trešo vietu ieņēma HK "Mītava" - lielākie un spītīgākie Bišu konkurentu. Daudzas sejas tika sadauzītas un vēl vairāk salauztas nūjas savstarpējās spēlēs. No Mītaviešiem var mācīties spēju nepadoties un cīnīties līdz galam, pat ja priekš tā vajag ziedot visus spēkus. Paldies, puišiem, par cīņas spēku un garu. Gan jau jaunajā sezonā būs iespējas sevi pierādīt.
HK Mītava foto: Dzintars Mogils

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru