Tērvete norullē Igate

ZAHL HKTervete.lv - Igate
Ja ņemt vērā abu komandu stāvokli turnīra tabulā, tad varētu rasties priekšstats, ka spēle būs vienkārša un vienos vārtos. Tomēr sākums nebūt par to neliecināja. Ne, komanda ņēma vērā iepriekšējās spēles kritiku un  cītīgi strādāja laukumā. Tomēr vārtus neviens nespēja gūt.
Ilgi nespēja gūt. Likās, ka jau visi komandas dalībnieki ir izmēģinājuši "Igate" vārtsarga spējas. Pat lielais pārsvars četru minūšu garumā nemainīja situāciju. "Igate" tomēr nogura un trīspadsmitā minūtē pēc Arnolda Jaunzema un Kristapa Kaliksona piespēlēm, maisu atsēja vaļā Dmitrijs Panovs - 1:0.
ZAHL HKTervete.lv - Igate

Trīs minūtes vēlāk šo triku izmantoja Vladimirs Parhomenko pēc Raita Ragovska un Viestura Čepuļa piespēlēm - 2:0.
ZAHL HKTervete.lv - Igate

Tālāk spēle atkal īpaši nevedās. Vārtus neviens nespēja gūt, bet tas deva iespēju "Igate" patestēt Ulda Eldmaņa gatavību spēlei. Spēles temps piebremzējās un iniciatīvu uzņēmās Roberts Ragovskis, kurš veica spēka paņēmienus, kuri apturēja pretinieku uzbrukumus un ļāva uzsākt ātri pretuzbrukumu. Roberts atkārtoja spēka paņēmienu un saņēma no pretinieka līdzīgu, kuram tika pievienot sitiens ar celi, kad viņš jau bija uz ledus. Roberts nav no tiem, kas klusām cietīs tādu nekaunību un devās aizstāvēt savu godu.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Redzot, ka brālis atrodas triju pretinieku ielenkumā, viņam palīgā devās brālis Raitis Ragovskis. Batālija par goda un cieņas aizstāvēšanu uzņēma apgriezienus. Rezultātā otro puslaiku HKTērvete.lv uzsāka ar brāļiem uz  sodīto soliņa, bet "Igate" turpināja cīnīties bez trim saviem bokseriem.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Asumi uz laukuma liecināja par to, ka spēlētājiem sāk trūkt pacietības un meistarības, lai gūtu pārākumu spēlē. Otrā puslaika minūtē pēc Arnolda Jaunzema piespēles vārtus gūst Lauris Kims - 3:0. Beidzot Lauris guva savus pirmos punktus šajā sezonā. 
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Piecas minūtes vēlāk pēc vārtsarga Ulda Eldmaņa piespēles otros vārtus spēlē gūst Vladimirs Parhomenko - 4:0.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Pēc divām minūtēm Lauris Kims arī gūst savus otros vārtus pēc Ulda Eldmaņa (jau otrā rezultatīvā piespēle) un Sergeja Jermakova piespēlēm - 5:0. 
ZAHL HKTervete.lv - Igate

"Igate" spēlētājam G.Ozoliņam sanāca saķeršanās ar vārtsargu Uldi Eldmani. Uldis vienmēr spēja par sevi pastāvēt un rezultātā skatītāji vēroja kārtējo gladiatoru cīņu.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Kārtējo reizi spēlējot vairākumā, HKTērvete.lv uzbrucējs Raitis Ragovskis gūst vārtus pēc Kristapa Kaliksona piespēles - 6:0.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Batālijas uz laukuma turpinājās. Kā rezultātā "Igate" G.Ozoliņš saņēma 10 + 20 minūšu noraidījumu par draudiem tiesnesim. Skaidrs, ka tiesneša lēmumi nekad nepatīk, bet braukt augumā par to, nav laba maniere.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Arī HKTērvete.lv spēlētāji pasēdējuši uz sodīto soliņa, tomēr arī šo trūkumu spēja kompensēt. Kristaps Kaliksons izejot uz ledus veiksmīgi saņēma piespēli no Ata Jaunzema un piespēlēja Sergejam Jermakovam, kurš gūst pirmos vārtus sezonā - 7:0.
ZAHL HKTervete.lv - Igate
Četras sekundes pirms spēles beigām, pēc Kristapa Kaliksona piespēles punktu spēle pielika Raitis Ragovskis - 8:0. Raitis par savu rezultatīvo spēli saņēma komandas "Labāka spēlētāja" ripu.
ZAHL HKTervete.lv - Igate

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru