Izsprukām par mata tiesu: HK Tērvete - Olaine

HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
2012. gada 19. februāris, Jelgavas ledus halle
Šoreiz bija viena no tām reizēm, kad komandas un pat skatītāju pārliecība par komandas uzvaru bija par augstu. Neviens nevarēja iedomāties, ka spēle būs nervu kutinoša un liks satraukties līdz sirds dziļumiem. Pārliecība balstījās ne tikai uz iepriekšējo spēļu pieredzes, bet arī uz tā fakta, ka  "Olaine" startēja ar deviņiem spēlētājiem.
Spēle sākās ar HK "Tērvete" presingu un jau spēles trešā minūtē  "Olaine" palika mazākumā. Diemžēl savu pārsvaru nerealizējam.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Vārtus centās iegūt katrs spēlētājs, tāpēc viss piecinieks parasti atradās pretinieka aizsardzības zonā. Netrūka arī metienu uz vārtu pusi, bet vārtus iegūt tā arī neizdevās.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Tāda stila spēle turpinājās diezgan ilgi, līdz brīdim, kad "Olaine" sāka aizvien biežāk veidot ātros pretuzbrukumus, sagādājot darbu "Tērvete" vārtsargam Uldim Eldmanim.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Pirmais puslaiks beidzās bez gūtiem vārtiem un tas neliecināja neparko labu. Otrā puslaikā 'Tērvete" uzreiz nopelnījām  divus noraidījumus un vienu brīdi bija spiesta spēlē ar trim spēlētājiem pret pieciem. Mazākums bija veiksmīgi izturēts un piektā minūte no Ata Jaunzema piespēles pirmos vārtus gūst Vladimirs Parhomenko - 1:0.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Skaidrs, ka lai noturētu rezultāt bija jāmet iekšā vēl viena ripa, bet tā pagalam negribēja lidot "Olaine" vārtos. Toties pretinieki izrādījās veiksmīgāki un jau pēc trim minūtēm izlīdzina rezultātu - 1:1.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Tieši šajā brīdi nervi kļuva saspringti, jo noteikt spēles uzvarētāju pēcspēles "bullīšos" būtu tāpat, ka spēlēt ruleti. Tomēr komandai pietrūka ātruma un spēle nebija tik enerģētiska. Arī vienu vairākumu nespējām izmantot. 
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Tā kāpjot emociju grādiem, "Tērvete" pēdējās minūtēs saņēmās un sāka skriet, kas ļāva 8 sekundes pirms spēles beigām tomēr izraut uzvaru. Uzvaras vārtus no Romāna Ivanova piespēles guva Vladimirs Parhomenko (2:1), kurš pēc spēles tika atzīts par labāko spēlētāju.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
HK "Tērvete" fani lūdz spēlētājus vairs neatkārtot līdzīgus eksperimentus, jo atbalstītajiem nervi būs čupā.
HK Tērvete Olaine ZAHL 2012
Visas bildes var aplūkot galerijā (lai tā atvērtos klikšķiniet uz bildi zem šī teikumu) vai nu šeit būs galerijas saite.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru