Pēdējā 2011. gada spēle: Tērvete - Bauska

HK Tērvete Bauska ZAHL
2011. gada 27. decembris, Jelgavas ledus halle
Spēle tika organizēta negaidīt, jo jaunas spēles 2011. gadā netika plānotas. Neskatoties uz to, HK "Tērvete" ieradās uz spēli kuplā skaitā un bija gatava vēlai, nakts spēlei. Pirms spēles komanda sarunāja, ka spēles bez liekiem fiziskiem paņēmieniem un koncentrēsies uz saspēles veidošanas.
Spēle sākās nelielā tempā un tas ļāva "Bauskai" spēles otrajā minūtē atklāt spēles rezultātu - 0:1.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Kamēr "Bauska" priecājās par pirmajiem gūtiem vārtiem, HK "Tērvete" dodas pretuzbrukumā un pēc Māra Dedela piespēles Vladimirs Parhomenko izlīdzina spēles rezultātu - 1:1.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Pusotru minūti vēlāk Vladimirs Parhomenko atkārto savu solo gājienu un palīdz komandai nokļūt vadībā - 2:1.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Diemžēl, HK "Tērvete" nespēj organizēt aizsardzību un pēc vienas minūtes "Bauska" izlīdzina rezultātu - 2:2.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Pēc tam, kad pirmās septiņās minūtēs ir gūti četri vārti, abas komandas sāk aktīvi pielietot fiziskos paņēmienus, lai mēģinātu ietekmēt spēles gaitu. Tas noved pie vairākiem noraidījumiem pirmajā puslaikā, bet neviena no komandām nespēj tos realizēt.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Otrā puslaika pēc saspēles trešos vārtus HK "Tērvete" labā gūst Raitis Ragovskis. Veiksmīgas piespēles tiek pieskaitītas vārtsargam Uldim Eldmanim un Dmitrijam Panovam. Rezultāts - 3:2.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Turpmākā spēles gaitā var just, ka "Bauska" ir morāli zaudējusi spēli, jo tās temps krietni krīt. Puslaika sestā minūtē ceturtos vārtus pēc Vitālija un Sergeja Jermakovu piespēles gūst Viesturs Čepulis - 4:2.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Divas minūtes vēlāk "Bauska" tomēr saņemas un iemet trešo ripu un rezultāts kļūst - 4:3.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Spēle turpinās ar abu komandu uzbrukumiem, bet veiksmīgāki ir HK "Tērvete" spēlētāji. Spēlējot četri pret četri, Dmitrijs Panovs piespēlē ripu Valdimiram Parhomenko, kurš gūst savu hat trick - 5:3.
HK Tērvete Bauska ZAHL
Līdz spēles beigām "Bauska" nespēja vairs iemest nevienu ripu un HK "Tērvete" spēlētāji uzdāvināja sev un atbalstītājiem lielisku Jaunā Gada dāvanu - uzvaru ar rezultātu 5:3. Par labāko spēles spēlētāju tika atzīts Vladimirs Parhomenko. Diemžēl jau ilgāku laiku trauma neļauj spēlēt Laurim Kimam, bet Ārtis Pabērzs saķēris iesnas. Puiši veseļojaties, Jūs palīdzība būs nepieciešama komandai jaunajā gadā. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru