Tērvete svin otro uzvaru pēc kārtas


Tērvete Olaine ZAHL hokejs
2011. gada 28. oktobris, Jelgava
HK Tērvete aizvadīja savu otru spēli ZAHL regulārā čempionāta, sacenšoties ar HK Olaine. Tērvetei bija garš pārtraukums starp spēlēm, atšķirībā no citām komandām un grūti bija paredzēt, kādā noskaņojuma komanda kāps uz laukumu. 

Pirms spēles puiši izskatījās mierīgi un pārliecināti.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs


Spēle sākās lēnā tempā, apmainoties ar savstarpējiem uzbrukumiem. Olaine izmantoja savu fizisko pārsvaru, jo tās spēlētāji izskatījās būdīgāki. Tomēr Tērvete bija ātrākā un veiklāka.
Puslaika 8. minūtē Tērvetei bija lieliska iespēja gūt vārtus, bet Olaini glāba vārtu stabs, kurš veiksmīgi atraidīja ripu, kura lidoja vārtos.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Olaines spēlētājus tas neapmierināja un tie sāka spēlēt rupjāku hokeju. 10. minūtē Olaine nopelna savu pirmo noraidījumu. Diemžēl Tērvetei to neizdevās realizēt.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Pretinieks izturēja mazākumu, bet jau 13. minūtē rupji nospēlē pret Vladimiru Parhomenko un nopelna otro noraidījumu. Bet arī šo pārākumu Tērvete nespēja realizēt, jo Olaine turpināja uzbrukt arī ar četriem spēlētājiem.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Rezultātā pretinieks ar saviem pastāvīgiem uzbrukumiem panāca savu. 15. minūtē ar tālu metienu no zilās līnijas, D. Ozoliņš (Olaine, Nr.33) raida ripu Tērvetes vārtos.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Tagad Tērvetei nekas neatlika, kā censties palielināt spēles tempu un atgūt zaudētos vārtus. Skriešana deva savus rezultātus, jo Olaine netika līdz un nopelnīja trešo noraidījumu. Šoreiz Tērvete izmantoja savu iespēju un 19. sekundes pirms puslaika beigām Jānis Paškausks gūst vārtus, pēc V. Parhomenko un L. Kima lieliskām piespēlēm. Pirmais puslaiks beidzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Otrais puslaiks sākās ar Olaines ceturto noraidījumu. Tērvetei to realizēt neizdevās, bet 24. minūtē komanda pati nonāk mazākumā, jo par spēlētāja klupināšanu tiek noraidīts Vitālijs Jermakovs. Olaine jau sāka manāmi piekust un izmantot savu vairākumu nespēja, jo Tērvetes vārtsargs Vladimirs Kačanovs teicami pildīja savus pienākumus. Olaine mēģināja fiziski apstādināt Tērveti, bet tas tikai noveda pie piektā noraidījuma.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
31. minūtē Tērvetei bija iespēja gūt vārtus, bet Olaines vārtsargs atraidīja ripu. Bet tikai dažas sekundes vēlāk pēc Kristapa Kaliksona piespēlēs vārtus gūst Atis Jaunzems un rezultāts kļūst 2:1, Tērvetes labā.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
32. minūtē Olaine nopelna jau sesto noraidījumu, bet spēj nosargāt savus vārtus.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Spēles izskaņā Olaine nomaina vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet nespēj nosargāt tukšos vārtus, kuros aukstasinīgi raida ripu Vladimirs Parhomenko. Rezultatīvā piespēlē tika ieskaitīta Arnoldam Jaunzemam, bet spēle beidzās ar pozitīvu rezultātu Tērvetei - 3:1.
Tērvete Olaine ZAHL hokejs
Šobrīd Tērvete čempionāta tabulā savā grupā ieņem otru vietu, bet tai uz papēžiem spiež HK Ozolnieki. Nākamā spēle HK Tērvete notiks jau 5. novembrī ar grupas pastarīšiem HK Ledusvīri, kuri ieņem grupā pēdējo vietu.
Spēles rezultāts:
HK Tērvete - Ozolnieki
         3           :         1

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru