HK "Tērvete" ar grūtībām pārspēj Ērgļus

ZAHL Tērvete Ērgļi
2011. gada 26. novembris, Jelgava, Latvijas Krājbankas ledus halle
Spēles sākumus pavisam nebija viegls. Pirmās piecas minūtes abas komandas vienkārši slidoja visa laukuma garumā. Iespējams, ka komandām par sliktu nāca divu nedēļu garā pauze starp spēlēm. Azarts spēlēt radās impulsīvi atsevišķiem spēlētājiem. Abas komandas apmainījās ar individuāliem pretuzbrukumiem, bet ripa negāja vārtos.
"Ergļi" sestajā minūtē nonāca mazākumā, bet bija pietiekami spēcīgi, lai arī mazākumā apdraudēt "Tērvete" vārtus. Savukārt mūsējie nespēja realizēt vairākumu.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Nespējot uzsākt sakarīgu cīņu komandas 14 minūtē nopelna abpusējo noraidījumu, tomēr arī tas nekādi nespēj mainīt spēles gaitu.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Otrais puslaiks sākas ar "Ērgļu" uzbrukumiem un lai tos apturētu "Tērvete" pārkāpj noteikumus un paliek mazākumā. Tomēr šo iespēju nerealizē, jo mūsējie aizsargājas lieliski.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Vitālijam Jermakovam bija lieliska iespēja gūt vārtus izejot viens pret vienu ar vārtsargu, bet vārtsargs atrodas savā vietā.
ZAHL Tērvete Ērgļi
"Ērgļi" mēģinot apturēt pretiniekus, nonāk mazākumā, bet tas viņus neaptur un uz vienu minūti, viņi vienkārši iespiež "Tērvete" savā aizsardzības zonā.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Mūsējie ar grūtībām, bet tomēr spēj pārvest spēli uz pretinieku pusi, kur Kristaps Kaliksons mēģina izmantot savu firmas metienu no zilās līnijas.
ZAHL Tērvete Ērgļi
"Ērgļu" vārtsargs atsit lidojošo ripu tieši sev pretī, kuru pārtvēra Vladimirs Parhomenko un raidīja vārtos, gūstot pirmos un kā izrādījās vēlāk vienīgos spēlē. Rezultativitātes punkti tiek ieskaitīti K. Kaliksonam un S. Jermakovam.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Spēles turpmākā gaitā abas komandas apmainījās ar vairākām iespējām gūt vārtus, ka arī ar vairākiem noraidījumiem. Bet par īpaši šo spēles daļu nevarētu nosaukt. Līdz brīdim, kad kļuva zināma spēles zvaigzne. Kad "Tērvete" spēlēja mazākumā, "Ērgļiem" radās iespēja raidīt ripu tukšos vārtos un visi skatītāji, jau smagi nopūtās šajā bezcerīgā situācijā. Tomēr neticamā lēcienā no ceļiem, komandas vārtsargs Uldis Eldmanis, izstiepies visā augumā, spēja notvert ripu un nosargāt "Tērvetes" uzvaru.
ZAHL Tērvete Ērgļi
Līdz spēles beigām "Tērvete" vēl vairākas reizes mēģināja pārspēt "Ērgļus", bet to vārtsargs N. Zvaigzne, to nepieļāva un spēles beidzās ar mūsējo uzvaru.

Spēles rezultāts: Tērvete - Ērgļi 1:0
Vārtus guva: Vladimirs Parhomenko (8)
Rezultatīvās piespēles: K.Kaliksons (15); S.Jermakovs (88)
Soda minūtes: Ar.Jaunzems (21) - 2 min.; S.Jermakovs (88) - 2 min,; Rob.Ragovksis (91) - 2 min.; V.Jermakovs (75) - 2 min.; Komanda par skaitlisko sastāva pārkāpumu - 2 min.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru